Hviderusland

Transport og fragt til Hviderusland

Hos Uno Transport kan vi tilbyde vores kunder transport til Hviderusland og resten af Østeuropa. Med lokale medarbejdere og erfarne chauffører er du garanteret et højt serviceniveau med stort lokalkendskab, der sikrer at din fragt kommer sikkert og rettidigt frem til det aftalte destinationssted.

Vi kører til Hviderusland flere gange ugentligt
Vi har mere end 20 års erfaring med transport- og logistikløsninger til Hviderusland. Med egne biler og hundredvis af trailere kan vi tage os af enhver opgave, og rækker vores vogne og trailere ikke, har vi kontrakt med et stort antal underleverandører, der står klar til at hjælpe. Med flere ugentlige afgange er der korte transittider, uanset om det drejer sig om hele læs, projektlaster og overdimensionerede transporter eller individuelle løsninger som fabriksflytninger.

Sikker fragt og transport
Vores medarbejdere sørger naturligvis for, at din fragt kommer sikkert frem til aftalt tid. Med stor erfaring og et godt lokalkendskab har de styr på, hvad det drejer sig om, når der skal fragtes gods til Hviderusland. Der er forskellige regler og krav om dokumenter fra land til land, og når du lader vores chauffører stå for transporten af dit gods, er du sikret at der er styr på håndteringen af diverse dokumenter. På den måde undgår du unødig ventetid og omkostninger.