Rusland

Transport af fragt til Rusland

Hos Uno Transport har vi over 20 års erfaring i transport og fragt til Rusland. Vi har eget kontor i Rusland og kan med vores mange lokale medarbejdere og erfarne chauffører sørge for, din fragt kommer sikkert frem til den aftalte tid.

Vi har vores egne biler og flere hundrede trailere, og hvis det ikke slår til, har vi kontrakt med et fast hold af underleverandører, der står klar til at hjælpe.

Vi tilbyder alle former for transport

Via vores afdeling i Rusland tilbyder vi transport af alt fra hele læs og stykgods til projektlaster/overdimensionerede transporter. Derudover tilbyder vi også transport af individuelle løsninger inden for fabriksflytninger, landbrug og energisektoren. Endelig har vi også mulighed for at tilbyde containerløsninger, pramtransport og baneløsninger.

Vi kører flere gange om ugen

Vores chauffører kører mange gange om ugen og med vores medarbejderes mange års erfaring og høje serviceniveau, sikrer vi et højt kvalitetsniveau i den daglige dialog med vores kunder.

Vi skræddersyer gerne løsninger, der passer til individuelle behov og ønsker.

Sikkerhed og service

I Rusland er sådan noget som sikkerhed og service ikke ligeså selvfølgeligt og ukompliceret som i vores verden. Når du bruger os til transport af din fragt til Rusland får du sikkerhed for, at vi har ekspertisen til at håndtere diverse dokumenter, så du som kunde undgår unødig ventetid og unødige ekstra omkostninger.

Transporterne foregår desuden med stort fokus på sikkerhed for både mandskab og gods. Vi sikrer eksempelvis dine transporter med GPS-tracking.

Du skal dog være opmærksom på, at transportørens ansvarsforsikring alene omfatter det ansvar, der fremgår af fragtaftalen. Denne er som oftest begrænset i forhold til varernes værdi. I nogle tilfælde er transportøren helt fritaget for ansvar. Vi råder derfor til, at der tegnes en vareforsikring, der dækker den fulde værdi.

En vareforsikring kan tegnes gennem Uno Transport A/S hos et anerkendt forsikringsselskab.